Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (3.96 secunde)
PSD si PD-L au hotarat, ieri, in cadrul unei sedinte comune, sa nu se mai atace in public si sa se abtina de la a face comentarii negative unul la adresa altuia, au anuntat liderii social-democrati.
Majoritatea membrilor Biroului Permanent al PSD au cazut de acord, vineri dimineata, sa mearga in CExN de vineri dupa-amiaza cu varianta ca Statutul PSD sa nu sufere modificari majore la Congresul de sambata.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
Greii PSD fac jocurile inainte de Congres pentru functiile de vicepresedinte La Congresul PSD din 19-20 aprilie cea mai ravnita functie va fi cea de vicepresedinte, greii partidului facandu-si jocurile pentru a obtine o astfel de pozitie, fie la nivel national, fie regional, in conditiile in care functia de presedinte este dinainte adjudecata de Victor Ponta.
Aproximativ 4.200 de delegati din intreaga tara se reunesc, vineri si sambata, la Sala Palatului, in Congresul extraordinar al PSD, principalul punct pe ordinea de zi fiind alegerea unei noi conduceri a formatiunii, pana la scrutinul din 2016, precum si modificarea Statutului PSD.
Functionarii publici care lucreaza in primaria orasului Horezu nu si-au mai luat banii de doua luni. Gheorghe Nita, edilul orasului Horezu, a precizat ca se afla intr-o situatie mai delicata, din cauza salariilor restante.
Multi dintre membrii Asociatiei de Proprietari 604 au aflat zilele trecute, atunci cand s-a afisat tabelul cu cheltuielile de intretinere aferente lunii februarie, ca trebuie sa achite si majorari de intarziere aferente perioadei 2005-2007, care au fost calculate pentru facturile neplatite la termen in decursul celor doi ani.
Marile companii din Craiova se întrec în acordarea de prime salariatilor, asa cum sunt prevazute în contractele colective de munca.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert si Mediul de Afaceri va avea doi secretari de stat, unul din PSD si unul din PDL, a declarat marti ministrul de resort, Constantin Nita, adaugand ca inca nu stie persoanele nominalizate.
FCSB s-a impus in al doilea meci din grupele Europa League, 2-1 pe terenul elvetienilor de la Lugano, iar pentru prima data de cand UEFA a introdus grupele in cupele europene, ros-albastrii au debutat cu doua victorii.
Nita 16, R. ... Nita, Chiritoiu Rezerve: Tipu - Rob. Tudor, Bobaru, Al. Neacsu, Carabela, Laur. Ardelean, Tud. Moldovan, Serbanescu, Al.
Prefectul Adrian Nita vrea sa afle de la specialistii din domeniu care este starea tuturor podurilor din judet, de pe drumurile nationale si judetene. In paralel, Armata inca analizeaza oportunitatea construirii, in comuna Sagna, a unui pod de pontoane, in locul celui prabusit joia trecuta.
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
Bogdan Tiberiu Iacob) Oricit ar părea de paradoxal, popularitatea extrem de mare de care doctorul se bucura in sondajele pe Bucuresti ar putea reprezenta o durere de cap zdravana pentru USL si un handicap in batalia electorala care se va derula pe 10 iunie, la alegerile locale.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie.
Comisia Europeana a trimis autoritatilor romane o scrisoare, in 9 iulie 2008, in care anunta sistarea platilor pentru programul SAPARD pe anul 2008, aproximativ 200 de milioane de euro, din cauza unor deficiente ale sistemului de management si control, arata o scrisoare a executivului european.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Cei mai multi administratori ai fondurilor de pensii private (Pilonul II) au raportat recent pierderi de sute de milioane de lei pe 2008, in primul an in care s-au incasat contributii de la angajatii romani.
google-analytics.com